Peleți Barlinek – Comandă

Comandă

Pe aceasta pagina puteți comanda Pellet Barlinek ( peleţi Barlinek ) și Brykiet Barlinek ( brichete Barlinek ). Livrarea se face prin curier.
În prezent, timpul de livrare este de până la 10 zile lucrătoare din momentul în care fondurile sunt creditate în cont. Dacă comanda nu este plătită în termen de trei zile lucrătoare, aceasta va fi anulată.

O atenție deosebită este acordată calitații produselor noastre și noi ne ocupăm de protecția corespunzătoare a acestora în timpul transportului. Barlinek depune toate eforturile pentru a se asigura că marfa ajunge intactă la dvs., totuși, din motive aflate dincolo de controlul nostru, pot aparea situații cand produsele sunt avariate. Prin urmare, vă rugăm să verificați starea produselor în prezența curierului, în vederea completarii unui proces verbal de reclamații, fapt ce vă va permite urmărirea ulterioara a reclamațiilor.

Produsele sunt expediate prin curier, la solicitarea Barlinek., de luni pană vineri, în intervalul orar 7:00 la 14:00.

Livrarea se face pana la poarta imobilului. Livrăm marfa doar pe teritoriul României.

Cerințe de livrare:

Drumul de acces trebuie să fie asfaltat (asfalt, beton, gresie) și circulabil (fără vegetație care să îngreuneze accesul la locație).

În cazul în care șoferul constată că drumul este impracticabil sau afectează în vreun fel descărcarea, acesta are dreptul să refuze descărcarea produselor. În acest caz, Clientul este obligat să indice a doua adresă de descărcare.

Dvs aveți responsabilitatea de a permite transportatorului să ajungă la locul de descărcare – vă rugăm să asigurați o călătorie fără probleme până la locul de livrare. Nu este posibilă descărcarea/ridicarea paletului pe/de pe pământ moale. Comenzile sunt livrate cu camioane, deoarece transportul cu paleți este dedicat acestui tip de vehicule cu parametri de peste 3,5 t GVW ( greutatea brută a vehiculului ).

În cazul returului, produsele trebuie pregătite în forma în care v-au fost livrate, adică pe un palet, securizat cu folie elastică. Incarcarea este posibilă numai dintr-un loc betonat.

Livrare retur:

Datorită naturii lor (greutate, dimensiuni ale paletului), trebuie să aveți în vedere că marfa nu poate fi returnată în mod obișnuit prin trimiterea înapoi prin poșta.

Costurile actuale de transport ale returnării produselor prin intermediul companiilor de curierat ar trebui verificate în listele de prețuri ale acestor companii.

Livrare direct la ușă

Cumpărături sigure pe site-ul oficial al producătorului
Calitate confirmată de certificate și premii

Produse

Peleți Barlinek 6 mm (greutatea paletului 990 kg / 66 buc. sac 15 kg) 1 599,00 lei
Brichete de foc Barlinek ecobriketts (greutatea paletului 960 kg) 1 580,00 lei

Detalii pentru facturare

România

România

Comanda ta

Produs
Cantitate
Total
Subtotal 0,00 lei
Total 0,00 lei
  • Fă plata direct în contul nostru bancar. Te rog folosește ID-ul comenzii tale ca referință de plată. Comanda nu va fi livrată până când fondurile nu vor fi vărsate în contul nostru.

Datele dumneavoastră personale vor fi folosite pentru a vă procesa comanda, pentru a vă sprijini experiența pe acest site web și în alte scopuri descrise în documentul nostru politică de confidențialitate.

Wprowadź kod BLIK

Wprowadź 6-cyfrowy kod BLIK pobrany z aplikacji bankowej.

Niepoprawny kod BLIK.