Certificate

_Certificate

Avem 2 căi de certificare care garantează Clienților noștri calitatea premium repetabilă a Peleților Barlinek.

Produsele noastre au fost evaluate drept unele dintre cele mai stabile (repetabile) granulate de combustibil de pe piață din punct de vedere al calității.
Alegând produsele noastre, aveți siguranța că folosim întotdeauna 100% materii prime proprii, adică lemn 100% natural, ecologic. Materia primă folosită pentru producerea peleților Barlinek nu este întâmplătoare. Este supusă unui control constant, dublu în fiecare etapă de prelucrare, asigurând întotdeauna aceeași calitate dovedită. Certificatele ne obligă să menținem cel mai înalt nivel european de calitate.

Având în vedere aceste cerințe, vă oferim cel mai bun produs de pe piață!

Certificat DIN PLUS 

Pe 15.05.2009, compania Barlinek a obținut prestigiosul certificat DIN plus pentru peleții de lemn fabricați. În iulie 2010, am obținut certificatul Din Plus și pentru ecopeleții noștri produși în Vinița, Ucraina. Astfel, calitatea înaltă a produsului a fost confirmată și dovedită de organismul de certificare recunoscut internațional DIN CERTCO.

Certificat ENplus A1 

Peleții Barlinek au obținut în ianuarie 2014 certificatul ENplus A1. Aceasta este o altă distincție acordată produsului nostru, care îl plasează pe primul loc în clasamentul calității peleților de lemn disponibili pe piața europeană.
 

Certificat pentru peleții produși în fabrica din Barlinek

Certificat ENplus 2022

Certificat DIN PLUS 2022

Parametry PELLETU – raport z badań
(w języku niemieckim)

Certificat pentru peleții produși în fabrica din Vinița în Ucraina

Certificat DIN PLUS 2021 – în l. engleză
Certificat DIN PLUS 2015 – în l. germană

Certificat ENplus 2023

Certificat DIN PLUS 2011 – în l. engleză

Suport Clienti:

40 730 088 906

luni – joi 8.00-16.30
vineri 8.00-14.00