<strong>Livrare și plata</strong>

Livrare și plata

Livrare

O atenție deosebită este acordată calitații produselor noastre și noi ne ocupăm de protecția corespunzătoare a acestora în timpul transportului. Barlinek depune toate eforturile pentru a se asigura că marfa ajunge intactă la dvs., totuși, din motive aflate dincolo de controlul nostru, pot aparea situații cand produsele sunt avariate. Prin urmare, vă rugăm să verificați starea produselor în prezența curierului, în vederea completarii unui proces verbal de reclamații, fapt ce vă va permite urmărirea ulterioara a reclamațiilor.

Produsele sunt expediate prin curier, la solicitarea Barlinek., de luni pană vineri, în intervalul orar 7:00 la 14:00.

Livrarea se face pana la poarta imobilului. Livrăm marfa doar pe teritoriul României.


Cerințe de livrare:

Drumul de acces trebuie să fie asfaltat (asfalt, beton, gresie) și circulabil (fără vegetație care să îngreuneze accesul la locație).

În cazul în care șoferul constată că drumul este impracticabil sau afectează în vreun fel descărcarea, acesta are dreptul să refuze descărcarea produselor. În acest caz, Clientul este obligat să indice a doua adresă de descărcare.

Dvs aveți responsabilitatea de a permite transportatorului să ajungă la locul de descărcare – vă rugăm să asigurați o călătorie fără probleme până la locul de livrare. Nu este posibilă descărcarea/ridicarea paletului pe/de pe pământ moale. Comenzile sunt livrate cu camioane, deoarece transportul cu paleți este dedicat acestui tip de vehicule cu parametri de peste 3,5 t GVW ( greutatea brută a vehiculului ).

În cazul returului, produsele trebuie pregătite în forma în care v-au fost livrate, adică pe un palet, securizat cu folie elastică. Incarcarea este posibilă numai dintr-un loc betonat.


Livrare retur:

Datorită naturii lor (greutate, dimensiuni ale paletului), trebuie să aveți în vedere că marfa nu poate fi returnată în mod obișnuit prin trimiterea înapoi prin poșta.

Costurile actuale de transport ale returnării produselor prin intermediul companiilor de curierat ar trebui verificate în listele de prețuri ale acestor companii.

Plăți

În magazinul nostru puteți folosi patru metode de plată: transfer rapid, card de plată VISA, Mastercard și transfer tradițional. Dacă utilizați un transfer rapid sau un transfer tradițional, vă vom trimite bunurile comandate atunci când sistemul nostru confirmă primirea plății Dvs.